APK keuring

Wat is een APK keuring?

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. De overheid heeft de APK ingevoerd om te controleren of uw auto of motor nog verkeersveilig is, goed en juist geregistreerd staat en voldoet aan alle milieunormen. Het is wettelijk verplicht om uw auto één keer per jaar te laten keuren. Op deze manier weet u altijd of uw auto veilig rijdt. Mochten zich tussendoor problemen voordoen: bij Autoservice Kole kunt u altijd terecht voor een check.

APK tips

Voorkom onverwachtse APK boetes en zorg er altijd voor dat uw auto op tijd APK gekeurd is. Op het keuringsrapport van het voorgaande jaar kunt u zien waneer uw auto weer toe is aan een APK check. Zo kunt u dus tijdig bellen voor een afspraak. Neem altijd uw kentekenbewijs mee als u uw auto brengt. Uw nieuwe keuringsrapport krijgt u na afloop van de keuring. U bent verplicht het keuringsrapport bij u te hebben tijdens het rijden. Bewaar het keuringsrapport dus in de auto. Ook wanneer uw voertuig is afgekeurd blijft het belangrijk het keuringsrapport te bewaren. Wanneer u uw APK combineert met een kleine beurt, bent u er altijd van verzekerd dat uw auto weer heerlijk rijdt.

Laat uw auto op tijd APK keuren

Neem altijd uw kentekenbewijs mee

Bewaar het keuringsrapport in uw auto

Combineer uw APK met een kleine beurt

Kosten APK keuring

Op zoek naar een goede én voordelige APK keuring? Dan zit u bij Autoservice Kole goed. Voor een scherpe prijs leveren wij de beste APK service. Mocht een reparatie nodig zijn, dan nemen we altijd eerst contact met u op om de kosten te bespreken. We repareren alleen met uw goedkeuring. Transparantie in kosten is voor ons erg belangrijk. De kosten voor een APK verschillen of u een dieselauto of benzineauto rijdt. Dit komt vanwege de roetmeting voor dieselauto’s.