Schadeherstel

Schadeafhandeling & herstel

Autoschade is niet leuk, maar mocht het u overkomen dan kunt u op ons rekenen. Wij kunnen u helpen met de gehele schadeafhandeling. Van het invullen van het schadeformulier tot het contact met de verzekering. Wij bieden u de volgende services.

Direct een afspraak maken

Spotrepair

Bij schade stellen wij als eerste een reparatieplan op. Wij zullen altijd de best mogelijke manier van reparatie toepassen. Bij normale reparaties worden gehele portieren/bumpers gespoten…

Uitdeuken zonder spuiten

Het repareren van kleine deukjes gaat tegenwoordig in vele gevallen heel eenvoudig. Dit zonder dat het nodig is het beschadigde deel over te spuiten. De deuk wordt met een speciale techniek…

Ruitreparatie

Heeft u een sterretje in de voorruit? Dit kan vaak nog prima gerepareerd worden. Het is verstandig om zo snel mogelijk bij ons langs te komen. Een sterretje kan namelijk zomaar veranderen in een barst.

Interieurschade

Autoservice Kole is gespecialiseerd in het cosmetisch herstellen van kunststof/plastic, stof/velours, kunstleder en leder.

Schade afhandeling via verzekering

Bij het herstel van schade via de autoverzekering kiest de verzekeraar vaak het schadebedrijf uit voor u, alleen u bent degene die beslist waar de auto gerepareerd word!..

Velgreparatie

Stoeprandschade? Geen paniek, wij kunnen er voor zorgen dat ze er weer als nieuw uit zien. Ook voor krassen of oxidatie hebben we een oplossing. Neem contact met ons op voor een passend advies.