Schadeherstel

Autoservice Kole Schadeherstel

Schadeafhandeling & schadeherstel

Autoschade is niet leuk, maar mocht het u overkomen dan kunt u op ons rekenen. Wij kunnen u helpen met de gehele schadeafhandeling. Van het invullen van het schadeformulier tot het contact met de verzekering. Wij bieden u de volgende services.

Bij schade aan uw auto heeft u wel wat anders aan uw hoofd dan oneindig lang op zoek gaan naar informatie over vragen die u heeft.

Bij het herstel van schade via de autoverzekering kiest de verzekeraar vaak het schadebedrijf uit voor u, alleen u bent degene die beslist waar de auto gerepareerd wordt!

Bij schade stellen wij als eerste een reparatieplan op. Wij zullen altijd de best mogelijke manier van reparatie toepassen. Bij normale reparaties worden gehele portieren/bumpers gespoten.

Het uitdeuken zonder spuiten is specialistisch werk.
“Het is bedoeld om deuken zonder lakschade, zoals parkeerschade op een betaalbare manier te repareren.”

Velgen bepalen niet alleen hoe veilig en comfortabel uw auto rijdt, maar geven ook uitstraling aan uw auto. Heeft u stoeprandschade, een geoxideerde, kromme of gescheurde velg? 

Je ziet het steeds vaker, gespoten remklauwen, dé finishing touch voor jouw auto. De remklauwen kunnen in elke gewenste kleur gespoten worden.

Voor de vernieuwing van uw keuken, interieur of meubelstuk. Naast keukens spuiten voorzien wij ook meubels en interieurs van een nieuwe laklaag. Deze spuiten wij, in zijn geheel of gedeeltelijk, in elke gewenste kleur en afwerking.

Het verven van binnendeuren kan voor veel mensen als een tijdrovend en vervelend werk worden gezien. Bovendien is het eindresultaat en kwaliteit niet zoals u het in gedachten had.

Ook steeds meer mensen weten ons te vinden voor het spuiten van radiatoren. Als het gaat om een radiator met plaatstructuur is het bijna onmogelijk om ook de ruimte tussen de platen te schilderen. Door te spuiten wordt de verf ook tussen de platen op professionele wijze aangebracht.