Over Autoservice Kole

Autoservice Kole is gevestigd in Halsteren en u kunt er terecht voor APK & onderhoud, autoschade en voor in- en verkoop van occasions. Wij onderscheiden ons door eerlijk, open en transparant te werken. Zo houden we ons aan de vooraf afgesproken prijzen en overleggen we alle werkzaamheden met de klant. Ook is eigenaar Maarten Kole niet te beroerd om zelf zijn handen vies te maken. Naast dat hij eigenaar is, werkt hij ook mee in de werkplaats. 

“Wij vinden het belangrijk dat de klanten bij ons openheid krijgen, dus het is geen probleem als klanten de werkplaats binnenstappen. Bij grote onderhoudswerkzaamheden laten we bijvoorbeeld zien welke kapotte onderdelen we uit de auto hebben gehaald. Bij grote schades maken we foto’s van de voortgang voor de klant” aldus Maarten Kole. “We merken dat het voor klanten belangrijk is dat ze daadwerkelijk weten wat er aan hun auto gebeurd is en wat de kosten worden. Wij denken graag mee met de klant.” We proberen zo veel mogelijk te ontzorgen: een voorbeeld hiervan is dat wij het volledige werk van u uit handen nemen bij het regelen van schade via de verzekering en is het ook mogelijk om een leenauto te gebruiken als uw auto bij ons is om gerepareerd te worden*.

Eigenlijk zijn we nog een ‘ouderwetse dorpsgarage’ maar dan wel één die vooruitstrevend is en werkt met de nieuwste apparatuur en technieken.

*vraag naar de voorwaarden als u een afspraak maakt.

Autoservice Kole Maarten Kole