Velgreparatie

Velgen bepalen niet alleen hoe veilig en comfortabel uw auto rijdt, maar geven ook uitstraling aan uw auto. Heeft u stoeprandschade, een geoxideerde, kromme of gescheurde velg? Velgen herstellen is vaak goedkoper dan vervangen! Aluminium velgen repareren kan op verschillende manieren. Zo zijn er CNC afgedraaide velgen, ook wel gepolijste velgen genoemd. Deze type velgen zijn veelgevraagd, maar tegelijkertijd ook gevoeliger en wat bewerkelijker om te herstellen. Deze velgen hebben namelijk een spiegelend chrome effect en een andere kleur aan de binnenzijde. Na het gebruikelijke bewerkingsproces van repareren, ontlakken, stralen en spuiten, worden de velgen door een CNC draaibank met dezelfde contour afgedraaid. 

Tot slot worden de velgen afgewerkt met een speciaal beschermende blanke lak. Velgen herstellen en spuiten is daarom een stuk voordeliger.

Zitten er deuken of scheuren in uw velgen? Dan zullen wij eerst de velgen richten of de velgen lassen, voordat we de velgen herstellen en spuiten.

Autoservice-Kole-Velgreparatie-Halsteren